diumenge, 25 de setembre de 2011

Gran marxa i gran homenatge a en Xavi!

Ahir a St. Joan les Fonts, ens vam reunir uns 600 ciclistes per ralitzar la 100x100 Tondo i així homenatjar el gran Xavi Tondo!. D'Amer ens vam adreçar en Shimano, l'Auguet, en Jordi, l'Albert, en Lluís i jo, entre molts altres ciclistes que no ens vam voler perdre l'ocasió, també coneguts, amics, companys i ex companys de professió d'en Xavi, com en Joaquim "Purito" Rodríguez, Iñigo Cuesta, Theo Bos, Josep Jufré, Andrey Amador, Xavi Florencio, Albert Losada, Roberto Heras, Fran Ventoso, Oscar Pujol, Matt Wilson, Israel Nuñez, Roberto Robredo, Carlos de Andrés, entre d'altres! un gran cartell,,, i segurament molts altres que haurien volgut estar i no van poder!.
El dia no pintava mateorològicament parlant gaire bé, previsió de pluja!! avui precisament???!! però tots esperàvem que els del temps s'equivoquessin, si mes no una mica, ja que de bon matí estava núvol pero no plovia.
Només aparcar, ja ens vam trobar en Josep Jufré de l'Astana, que molt amablement va voler fer-se una fotografia amb nosaltres. A les nou del matí tots al darrera de l'arc de sortida i dels pro, emotiu minut de silenci i detall per part de l'organització a la família! Felicitar personalment a l'organització, vau estar a l'alçada de les grans marxes, i vau aconseguir que en Xavi estigues pedalant entre nosaltres!
Sortida i ritme suau marcat pels pro cap a Castellfollit, on un cop passada la baixada del poble, gas a la burra com hauria dit l'altre Xavi, i fins a Banyoles es va volar!, tenint que vigilar molt a la part davantera del pilot ja que tothom volia estar al davant per anar al costat dels pro! Per moments, el pilot va estar encapçalat per l'Auguet, que es va posar a tirar i els pro a la seva roda!! Quin espectacle!! jaja. Gran treball Samu!!
Un cop a Banyoles, amb una mitja superior als 38km/h, direcció als repetjons de Sta. Pau i el ritme que no afluixava, vaig tenir la sort de pedalar al costat i a roda dels pro, pero amb la diferència que als repetjons direcció a Sta. Pau jo anava amb el ganxo i ells gesticulant i fen petar la xerrada com si res, tot i aixó no té preu el fet de poder compartir si mes no una estona l'esport que practico al costat dels professionals que veig per la tele!
Un cop a Mieres, en Lluís uns metres mes endavant meu i jo, ja començàvem a fer la goma del primer grup, em costava mantenir el ritme dels de davant, pero vam aguantar fins arribar a Sta. Pau, on amb en Lluís ens vam anar despenjant mica en mica, i junts vam coronar al volcà de Sta. Margarida una mica desprès dels mes forts, entre ells en Jordi i l'Albert! Felicitats!
Mentre passàvem per Sta. Pau, van començar a caure les primeres gotes, la pluja feia acte de presència, pero es podia aguantar, per moments,,, ja que va anar a mes, i al coronar al volcà de Sta. Margarida va començar a caure la "tormenta perfecta", mare meva la que estava caient, el cel negre i amb trons i llampecs!!! un xàfec espectacular, que va fer que baixéssim cap a Olot amb bastanta precaució. Mentre baixava, pel cap em va passar que el mes intel·ligent seria fer la volta curta, tot i que tenia moltes ganes de fer el recorregut llarg i pujar a Vallter 2000!, pero vaig pensar que anava moll com un ànec, que allò que estava caient no tenia pinta d'afluixar i que arribar a Vallter i no tenir roba per canviar-se,,,tot i les ganes no podia ser, vaig decidir arribar a Olot i comentar-li a en Lluís que faríem??, que què faríem?? al arribar a Olot vaig trobar en Jordi i l'Albert aturats per dir-nos que ells prenien la decició de fer la curta, "no hase falta dicir nada mas", era la decició mes encertada. Tots quatre direcció St. Joan, realitzant la volta curta de 68km amb menys de dos hores i amb una mitja superior als 34Km/h!. Poc desprès arribaven en Shimano i el meu cosí també molls de dalt a baix. Ens vam fer una fotografia amb en Fran Ventoso, que tot i tenir moltes ganes d'una dutxa d'aigua calenta, es va esperar per fer-se una fotografia amb tots nosaltres. Foto amb en Roberto Heras!.
Desprès de l'esperada dutxa, un bon dinar i cap a casa.
Tot i la pluja, va ser una gran jornada de ciclisme i un gran homenatge a en Xavi Tondo. Vull tornar a felicitar a l'organització, que van fer una gran marxa i tot i la forta pluja van aguantar als seus punts i cruïlles per garantitzar que tot sortís a la perfecció!!
Felicitar també als valents que van realitzar tot i la pluja el recorregut llarg!!
De cares a l'any vinent, si tot va bé tornarem estar al seu costat, ja que es mereix aixo i mes! i que llueixi el sol siusplau!!!