dissabte, 23 d’abril de 2011

1er Round Turó de l'Home

El dimecres passat, vam quedar a les nou del matí a Fontajau (Girona) per realitzar la ruta que feia temps que volíem fer amb BTT, Girona - Turó de l'Home. Finalment, ens vam reunir tretze Btterus amb moltes ganes de pedalar i gaudir de la bicicleta, i des d'Amer aquesta vegada vaig baixar acompanyat amb en Carlos, en Jordi i en Dani.
Vam sortir una mica tard per la ruta que volíem fer, pero amb el bon temps i les ganes, vam anar passant pels magnífics camins que ens tenia preparat en Quique, direcció Mas Llunes, Vilobí i Sta. Coloma de Farners, on ens vam aturar a fer un descans al parc de St. Salvador. Fins aquí, vam seguir la orientació del GPS integrat d'en Quique, que no falla mai, i desprès amb el GPS d'en Xavi C, que està molt fort i no treu mai el plat!! vam reiniciar la marxa per una pista que va pujant paral·lela a la ctra vella de Sta. Coloma - St. Hilari, i a la riera, fins que mes endavant vam agafar una pista que ja va començar a picar mes direcció a Joanet. Un cop a Joanet i reagrupats, vam iniciar el descens fins Arbúcies, baixada molt guapa i alhora una mica perillosa, ja que era molt relliscosa i també tècnica, pero que personalment em va agradar molt fer-la ja que desprès d'uns 50 km, era la primera baixada llarga que feiem!!! Em pensava que tot era baixada, pero encara vam tenir que fer un petit turonet per acabar d'arribar a Arbúcies, on ens vam aturar a dinar un entrepà a un bar i a recuperar forces. Fins aquí vam arribar els d'Amer, la hora que era i els pronòstics del que encara quedava de ruta, feia que arribaríem molt i molt tard a Amer, i era el dia de la final de Copa! ens va saber molt greu no fer-la tota i acompanyar-vos mes amunt!!!
Vam agafar la ctra d'Arbúcies a Hostalric, i com no, el vent de cares!!! uff, uns 15 km's pedalant contra vent, on en Dani ho va passar una mica malament fins a Hostalric per seguir la roda. Bona serie Dani!! jeje. Ens va sortir un total de 73 km amb uns 1050+!
Un cop a Hostalric, tren fins a Girona i transbord a per agafar el cotxe per anar fins Amer.
Explicar-vos, que la resta de companys de ruta, van sortir d'Arbúcies direcció al Turó de l'Home, però que un cop van arribar a la carretera de Sta. Fe, van decidir pel temps i el fred agafar carretera i manta cap a St. Celoni, amb uns 100 km's i mes de 2000+, quedant l'objectiu pendent per un altre dia, per tant, com que nosaltres també ens vam quedar amb les ganes de fer tota la ruta, segur que hi haurà un 2ond Round!! Fins la pròxima!!!
Cròniques, fotos, track's i video de la sortida, visiteu els blogs d'en Quique, Xavi C. i Edu.

2 comentaris:

EDU ha dit...

Hola;
la ruta ha sigut molt guapa, llastima que no l hem fet tota, pero segur que hi tornarem.
cuan feu alguna pels pantans o per la vostra terra, m ho digeu, i en amb en Xevi hi pujarem.
salut i fins aviat

Xavier COMAS MIR ha dit...

Txema,
ens queda pendent fer-la sencera!!! Ah, i em de quedar per fer una ruta pels pantans, com diu l'Edu. Per mi només que hi poseu data i m'espavilo per fer un forat a l'agenda.

Salut!!!