dijous, 28 d’octubre de 2010

Recorregut Copa Gironina Amer

Ahir a la tarda, amb tres companys del poble, vam anar a fer el recorregut de la Copa Gironina del pròxim dia 7. El recorregut em va semblar espectacular!! dur com cada any, però passant per trams maquissims amb molts mes corriols, autèntic BTT!!. El recorregut comença com cada any, tot i que aquesta vegada, s'arriba pràcticament a dalt Les Ancies, on desprès es baixa per un corriol llarg on disfrutareu de la bici. Desprès es torna a pujar fort per tornar a baixar fins empalmar amb un camí de pujada i bastant tècnic (un mica pedregós) que es va fer a la Tramun després de passar per l'Hostal del Fang. Un cop s'arriba a dalt, es baixa fins arribar a les Basses i es torna a pujar fins a Can Sensaire, on desprès si que es baixa i molt per corriols maquissims fins arribar a la riera, on s'anirà borejant fins a creuar-la per arribar a l'empresa Hipra, on es creua la carretera per sota un pont i on es va pujant fins arribar al carril bici. Després, davant del cementiri d'Amer, en comptes d' anar pel carril bici tot recte fins a l'estació (arribada), hi ha una última sorpresa on es puja novament per una pista, que amb el que portareu a les cames, més d'un s'enrecordarà de l'organització, peró després a gaudir d'un corriol maquissim de baixada per anar a sortir un altre cop al carril bici, on desprès si, un quilòmetre planer i arribada!! 35 km i 1005 metres de desnivell positiu. ufff, prepareu-se per patir, per disfrutar de corriols i per pedalar mes de dos hores, ja que el primer farà mes o menys el temps de l'any passat, prop de les dues hores. Si voleu passar un gran matí, passant per camins i grans corriols on disfrutareu al màxim de la bici de muntanya, no us la perdeu!! Si algú la vol fer abans, el divendres a la tarda la tornarem a fer!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Txema, pot ser el divendres? el dimecres se m'està complicant el dia.......

Nava ha dit...

mae mia, Txema, con lo que me gusta la de Amer este año no podra ser, pero te cojo la palabra, que buena pinta que tiene, en fin, que hi farem.

Jordi ha dit...

Ei Txema! amb aquesta descripció que has fet em fas venir xalivera... no la he fet mai aquesta d'Amer, si m'he refet m'hi apuntaré
ens hi veurem encara que només sigui a la sortida i a l'arribada clar! jejeje

Anònim ha dit...

Hola companys; a quina hora i lloc fareu la sortida divendres ?

Txema ha dit...

Qui vulgui fer-la, divendres a les 14:20 davant els Bombers d'Amer, per sortir a dos quarts!. Ens veiem!

Anònim ha dit...

Txema tienes informacion sobre el circuito corto?saluts Josep

Txema ha dit...

Hola Josep!

La volta curta consta de 21 Km. Passa pel mateix tram que la llarga tot i que es retallen 14 Km on per mi hi ha el tram mes dur. De totes formes, ja veuras que tot i ser la curta, es trencacames i pedregós, aixó sí, molt corriol!!

Anònim ha dit...

GRACIAS,TXEMA PER CUNTESTA.SALUTS JOSEP