dilluns, 9 de novembre de 2009

Gran Premi de Cheste

Aquest cap de setmana, juntament amb la Brígida vam estar al Gran Premi de Motociclisme de Cheste. El divendres a la tarda vam sortir direcció València i el dissabte am matí vam anar al circuit Ricardo Tormo a veure els entrenaments lliures de les tres cilindrades. Em va sorprendre molt el soroll de les motos de GP, ja que no em pensava que petessin tant fort! em faltaven els taps jeje. Un cop van acabar els entrenaments, ens vam dirigir al poble de Cheste, on era la festa i el punt de concentració de tots els motards. Desprès de fer molta cua amb el cotxe, ja que tothom anava allà mateix, vam arribar al poble de Cheste, on els carrers cèntrics es trobaven abarrotats de gent. Entre la festa, molts moteros amb gasolina a les venes, passaven pel mig de la gentada i es transformaven, fent esparracar el pneumàtic i fent gas fins a tallar les revolucions!, em va agradar molt veure com aquella gent feien el cabra!
El diumenge al matí ens vam dirigir al circuit a veure les curses de 125cc, 250cc i Moto GP. El circuit diuen que estava al 80% tot i que a mi em va semblar que estava a tope, amb molta afició i molts simpatitzants d'el número 1, il Doctore, tot i que també n'hi havien d'en Lorenzo, d'en Pedrosa, d'en Barberà, d'en Simón entre d'altres. La cursa de 125cc va estar molt emocionant per saber el guanyador fins a l'errada en el tram final del britànic Smith, que va aprofitar en Simón per guanyar davant la seva afició. La cursa de 250cc encara va estar mes emocionant per saber qui seria el nou campió del món, ja que gràcies a l'errada inicial del Japonès Aoyama, fent un passeig per la grava, els aficionats Italians ja veien la victòria d'en Simoncelli, tot i que va durar poc l'esperança, ja que l'Italià va anar pel terra i va facilitar la victòria del mundial al Japonès Aoyama. La cursa finalment la va guanyar el valencià Hector Barberà. La cursa de Moto GP, la veritat es que no va ser tant emocionant com ho podria haver estat, ja que a la volta d'escalfament l'Stoner va anar pel terra, deixant la lluita del quatre mosqueters per un altre dia. De sortida en Pedrosa va marcar un ritme molt fort que ningú va poder mantenir i va guanyar merescudament, segon va quedar en Rossi i tercer en Lorenzo.
Va ser la primera vegada que assistíem a un gran premi de motociclisme, i la veritat es que ens va agradar molt, amb molt d'ambient i amb moltes ganes de repetir.

2 comentaris:

Quique ha dit...

Hola Txema. Ja veig que ho heu gaudit a tope. En quant a la morena ja veus lo maca que és... i va molt bé, tot ben posat a punt...lleugera, encara que en marxa no es nota molt més lleugera que la meva, però molt bé i vam fer corriols molt macos i sobre tot molta molta gent. S'ha d'anar al tanto per que et pots trobar en qualsevol moment un biker que baixa a tope o algú caminant mentres baixas encès. Lo de divendres, en principi a de fer bo i aniran pujant les temperatures. Possiblement demà aniré des de casa fins a Hostalric per verificar el recorregut i de pas entrenar una mica. Et trucaré demà a la tarda i ja comentem la jugada amb el que m'hagi sortit, tems, km, etc.

Paco de Cadaqués ha dit...

Veig que també t'agradan las motos;a mi també .Encara, a vegades penso en la meva gas-gas de trial,lo bé que pujava pels corriols; i ara el motor de la meva Giant no puja ni per deu.....je,je.
Gracies per las feliçitacions,Txema.
Salut i força.!!