dilluns, 9 de febrer de 2009

Esquiada Vall d'Aran

Aquesta setmana passada, vam anar a esquiar dos dies a Baqueira - Beret i el tercer i últim dia a Port-Ainé.
El Primer dia a Baqueira - Beret vam disfrutar d'un dia de sol esplèndid!! i d'una quantitat de neu espectacular!! En algunes pistes , i havia tanta neu acumulada, que a vegades semblava neu de fora pistes!! El segon dia, ens vam reunir amb en Pere i la Mònica, i vam tenir una mica de tot, sol, núvols neu i vent a la tarda. Tots quatre vam disfrutar d'una gran jornada d'esquí, amb alguna que altre caiguda per arriscar més del compte!!
El tercer dia, tots quatre i la cosina d'en Pere, la Eli, vam anar a l'estació de Port-Ainé on ens vam trobar amb l'home de l'Eli, en Roger, que treballa a l'estació de monitor d'esquí. Va ser un dia una mica estrany, ja que vam començar amb sol, però mica en mica es va anar tapant fins a nevar amb força. Al migdia, quan el temps semblava que feia una pausa i que tornava a sortir el sol, en Roger que disfrutava de les dos hores per dinar, ens va portar a tots cinc per fora pistes!! Va ser espectacular, ja que em pensava que seria molt mes complicat, però seguin les seves indicacions i les seves traçades, vam anar baixant pel mig del bosc de pins, on semblava que esquiàvem per sobre d'una esponja, per la quantitat de neu pols que hi havia. Va ser molt bonic, ja que el paisatge era idíl•lic.
A l'hora de marxar ens vam trobar amb una gran nevada, que ens van fer tornar a Ribera de Cardós amb molta precaució, ja que a la carretera havia força neu.
El dia següent, el de tornada, ens vam adreçar a Andorra a fer una mica mes de gasto i després cap a casa.
Cal ser sincer, i dir-vos que el diumenge vaig trobar en falta assistir a la cursa de Riuderenes!!! ;-)
Aquí us deixo algunes fotos de l'esquiada!
BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing